667 KHK ile Kapatılan Üniversitelerden Gelen Öğrenciler İle İlgili Ödeme Yöntemleri

667 KHK İLE GELEN ÖĞRENCİLERİN ÖDEME YÖNTEMLERİ İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER

Öğrenim Ücretleri aşağıdaki 4 yöntemden biri ile ödenebilir.  Öğrenim ücretleri yıllık olarak tahsil edilir.

1-          KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KMH) SİSTEMİ:

Bu sistemde eğitim ücreti yıllık 10 eşit taksitte ve her ayın 20’sinde tahsil edilir. İşlem için en yakın Denizbank şubesine Öğrenci velisinin* başvuruda bulunması gerekir. KMH belgeleri imzalatılır. Veli adına taahhütlü özel banka hesabı açılır. KMH onaylandı bilgisinden sonra Ödeme Planı ilgili şubeden teslim alınır!

*Veli, bankanın kredili mevduat  hesabı kriterlerini karşılayabilen, gelir elde eden, bordro ile bir işyerinde çalışan veya işyeri sahibi olan öğrencinin ödemelerini üstelenen kişidir.

KAYIT YENİLEME ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!  Önceki dönem Denizbank’ta KMH (Kredili Mevduat Hesabı) sistemi dahilinde ödemelerini yapan öğrencilerin, kayıt yenileme sürecinde hesap sahibi velilerin tekrar en yakın Denizbank şubesine giderek, öğrenci TC kimlik numarası ile sorgulatma yaparak, limit artış formunu imzalamaları gerekmektedir. İşlem tamamlanınca ve KMH hesabı yenilenince öğrencilerin Üniversite öğrenci sistemi üzerinden mali onay alıp almadıklarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Yoğunluk nedeniyle teyit amaçlı telefon ile bilgi verilememektedir.

2-          DENİZBANK GİŞEDEN PEŞİN ÖDEME:

Denizbank gişeden nakit ödeme seçilirse,  en yakın Denizbank Şubesine gidilir ve Öğrenci T.C. numaranız ile borç görüntülenir ve ödenebilir. Peşin ödeme indirimi bulunmamaktadır.

3-          SANAL POS KREDİ KARTI: Sanal Pos tercih edilirse, anlaşmalı banka kredi kartı (Bonus, World, Maximum, Axess, Paraf, CardFinans) ile vade farksız 6 (ALTI) taksite kadar taksitlendirme yapılır. İşlem bitince alındı makbuzu saklanır!

Linkler aşağıdadır.

667 KHK ile kayıtlı öğrenciler TIKLAYINIZ.

4-          667 KHK ÖĞRENCİLERİ ÖZEL HESABA HAVALE/EFT ÖDEME:

*Bu hesaba sadece 667 KHK ile gelen öğrenciler ödeme yapabilir.

Bu yöntemde öğrenim ücreti toplam 9 eşit taksitte ödenmektedir. İlk taksit tarihi 20 Eylül’dür.  Kalan 8 taksit takip eden her ayın 20’sinde ödenmelidir.

Banka Adı

Denizbank

Şube Adı

Esentepe Ticari Merkez Şubesi - 4060

Hesap Adı

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ)

Hesap No (TL)

IBAN No (TL)

TR54 0013 4000 0096 8131 9001 06

Açıklama olarak “Öğrenci Adı-Soyadı-TC Kimlik No- 667 KHK Taksit Ödemesi” ibaresini yazmayı unutmayınız.